Wie is de allergrootste genie ter wereld?

Park Den Brandt

Leren in een authentiek, maar modern koetshuis

Geen betere omgeving om er even helemaal uit te zijn dan Park Den Brandt in Antwerpen. Het bourgondische karakter van België heeft sowieso al die speciale, bijna magische aantrekkingskracht van een bijzondere vakantiebestemming. Maar leren en werken bij de Baak in de context van het levendige Antwerpen staat voor het bijna letterlijk opsnuiven van kunst en cultuur en de inspirerende werking van ‘naar buiten’ gaan.

De authentieke en tegelijkertijd moderne leerruimten van Baak Belgium zijn gesitueerd in  Koetshuis Den Brandt. Dit voormalige adellijke onderkomen is gelegen in het 21 hectare metende groen van Park Den Brandt. Het park grenst aan twee andere parken: het Nachtegalenpark en het Middelheim Park, in dit laatste is tevens het wereld befaamde Openluchtmuseum voor Beeldende Kunst.

Koetshuis  Den Brandt is centraal gelegen ten opzichte van zowel de Internationale Kunstcampus de Singel en Universiteit Antwerpen als Antwerp Expo. Het centrum van de stad is op fietsafstand. Meer dan genoeg ingrediënten voor boeiende leerervaringen en verrassende ontmoetingen.