Agenda Theater Maitland

Een overzicht van evenementen en congressen in ons intieme theater

 • Boekpresentatie Het Boschhuis

  Boekpresentatie Het Boschhuis

  Bibliotheek Z-O-U-T brengt op 29 april een prachtige lezing naar Theater maitland. “Aangrijpende beelden uit de geschiedenis”. NOS verslaggeefster en schrijfster Pauline Broekema presenteert haar boek Het Boschhuis.

 • Zandkasteel

  Zandkasteel

  Theater Maitland presenteert met veel plezier de ‘Liedjesshow’, van het Zandkasteel. “Dansen met het Zandkasteel” is een half uur durende liedjesshow met de nieuwste liedjes uit de Tv-serie.  

 • Symposium SHIFT happens, Eurib

  Symposium SHIFT happens, Eurib

  Op 19 mei organiseert EURIB het symposium SHIFT happens. We leven in een sterk veranderende samenleving. Hoe blijf jij in deze turbulente wereld up-to-date?

 • Onderwijsavond met Jo Hermanns, Nivoz

  Onderwijsavond met Jo Hermanns, Nivoz

  Voor het schooljaar 2014-2015 biedt NIVOZ/hetkind een programma met zeven onderwijsavonden met gerenommeerde, onderhoudende sprekers die vanuit hun kennis- en vakgebied inspiratie bieden.

 • Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal

  Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal

  Carel Kraayenhof en de Argentijnse pianist Juan Pablo Dobal treden op zondag 7 juni op en verrassen met verfijnde tango’s en polyritmische Argentijnse folklore.

 • de Baak Proeverij

  de Baak Proeverij

  Kom 9 of 11 juni 2015 kosteloos een voorproefje nemen van de inhoud en de stijl van verschillende trainingen van de Baak. Nu ook met onze trainingen die gerelateerd zijn aan het ideeëngoed van Ricardo Semler!

 • Evenement op Theater Maitland

  Symposium Positief geluid

  Op zaterdag 13 juni vindt het Symposium Positief Geluid plaats in theater Maitland. Op dit symposium gaat het om informatie, inspiratie, en ontmoetingen voor mensen met hiv en hun naasten

 • Onderwijsavond met Henk Oosterling, Nivoz

  Onderwijsavond met Henk Oosterling, Nivoz

  Op woensdag 17 juni 2015 zal Henk Oosterling – filosoof en initiatiefnemer van Rotterdam Vakmanstad - een onderwijsavond verzorgen in Driebergen. Hij is de laatste spreker in een serie van zeven. De titel van Oosterlings voordracht is: De…

 • Something Special, de Baak & Landgoed de Horst

  Something Special, de Baak & Landgoed de Horst

  Op 29 juni aanstaande organiseert de Baak ‘Something Special’, voor alle personal assistants, secretaresses en officemanagers van Nederland. ‘Something Special’ is een beleving en betekent een middag quality time waar leren en…

Copyright 2015 - Landgoed de Horst • Algemene voorwaarden