Onze visie

Landgoed de Horst creeërt een hoogwaardige leer- en belevingsomgeving voor elke bijeenkomst

De gast centraal

De gast staat centraal bij Landgoed de Horst. Het is ons doel om onze gasten te ontzorgen, zodat zij zich optimaal kunnen concentreren op hun training, vergadering of evenement. Op deze manier dragen wij bij aan het optimale leerrendement van onze gasten.

 

Haal alles uit jezelf en elkaar

De visie van Landgoed de Horst is afgestemd op goed kunnen leren en het beste uit je zelf te halen. Landgoed de Horst is de plek waar mensen bijeenkomen om te ontmoeten, te leren en te verbinden. Leren en jezelf ontwikkelen staan hier centraal. Alle partners zitten op het raakvlak van leiderschap en mensen in organisaties verder brengen. Dit stimuleert de leercontext en de inrichting van Landgoed de Horst is daar volledig op afgestemd.

Lees verder

testimonial picture

Het was allemaal prima qua omgeving, voeding en service. Faciliteiten zijn goed. Erg prettig dat het verschillende gebouwen zijn. Komt daardoor kleinschalig over. Hogeschool voor de Kunsten Utrecht komt natuurlijk vaker bij jullie, maar ik zal Landgoed de Horst zeker aanraden bij anderen. En ik weet jullie een volgende keer weer te vinden. Ik ken ook veel andere locaties, maar vind deze vaak groot of ‘hokkerig’.

Iet Botterweg — Hogeschool voor de Kunsten Utrecht


Duurzaamheid voorop

Landgoed de Horst denkt aan de toekomst. Daarom staan MVO en duurzaamheid hoog in het vaandel, duurzaam ondernemen wordt gezien als een leidraad. Landgoed de Horst voldoet aan meer dan de basisvereisten en is daarom een voorloper in de branche. Wij geven graag het goede voorbeeld!

Lees verder

Golden Green Key

Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Dit keurmerk toont aan dat de deelnemers er alles aan doen om de druk van de onderneming op natuur en milieu te minimaliseren. Als Gold member wil dat zeggen dat wij voldoen aan de hoogste standaard eisen.

 

Voeding & Vitaliteit

Gezonde voeding staat hoog in het vaandel bij Landgoed de Horst. Zo zijn alle producten en gerechten die geserveerd worden zo samengesteld dat ze uitstekend aansluiten op de energiebehoefte van mensen die een flinke mentale of fysieke prestatie willen leveren.

Lees verder

Sport & Teambuilding

Vanwege de fantastische ligging in de bossen van de Utrechtste Heuvelrug en met 24 hectare eigen bos en park, is Landgoed de Horst de ideale locatie voor een teambuildings- of sportactiviteit. Dit kan in de vorm van een stand-alone activiteit, maar is ook heel geschikt als aanvulling op een training, vergadering of andere bijeenkomst met een overwegend inhoudelijke karakter. 

Lees verder

Kunst & Poëzie

Kunst is een bron van inspiratie. Op Landgoed de Horst vind je diverse kunstuitingen, samengesteld door curator Jan van der Veer. Van beeldende kunst tot aan proza en poëzie. Het is meer dan alleen decoratie. Kijken naar kunst en het lezen van poëzie versterkt de beleving en prikkelt de fantasie.

Lees verder

Copyright 2015 - Landgoed de Horst • Algemene voorwaarden