Is leven het meervoud van lef? 

Workshop & Relax Weekend

Kom genieten en leren tegelijk!
Samen weg, samen genieten, samen leren aan zee..of rustig alleen, kan ook! 

 

Met je voeten in het zand en een prachtig uitzicht over zee begin jij je weekend. Bijpraten met elkaar, nieuwe kennis opdoen en je opladen aan het Noordwijkse strand. Onbezorgd genieten van de goede momenten van het leven met een uitgebreid ontbijt, sandwichlunch en diner met een goed glas wijn. Jezelf verrijken en ontspannen, dat zijn de elementen van een heerlijk Workshop en Relax Weekend.

Naast de workshop op de zaterdagmiddag kun je op een ander moment van dit weekend op de mountainbike stappen om het mooie duingebied te ontdekken, een wandeling maken langs het strand of een duik nemen in zee.

Je kunt kiezen uit één van de volgende workshops:
Art:
 je ontplooit je creativiteit door op een vernieuwende en praktische wijze aan de slag te gaan met je handen en ogen
Balance: je leert je leven en lichaam bewust en intens te ervaren
Active: je maakt kennis met een inspirerende en gedurfde buitenactiviteit
Food&Cooking: je leert hoe je vitale maaltijden bereidt

Wat kun je dit weekend nog meer verwachten?
Kom vroeg en vertrek laat, twee volle dagen staan je spullen veilig bij ons. Je overnacht in een van onze hotelkamers en geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet, een sandwichlunch en culinair drie gangen diner op zaterdag. Dit alles serveren we in onze lounge met uitzicht over zee, waar je gedurende je verblijf ook onbeperkt thee en luxe koffie kunt pakken.

De elementen van dit heerlijke Workshop en Relax Weekend kun je ervaren voor maar € 165,00 p.p. Ook als je alleen zou komen! 

Heb je nog steeds vragen? Vul dan ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Boek direct een Workshop & Relax weekend.

Meer informatie?

Heb je interesse in een workshop & relax  weekend? Of wil je gewoon wat meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

 
* Verplicht