Waar slaap jij het lekkerst?

Overnachten

Er even helemaal uit!

Voor een korte onderbreking, een weekendje weg of een moment van rust en bezinning kun je ook terecht bij Landgoed de Horst in Driebergen of de Baak Seaside in Noordwijk. Reserveer onze kamers met zeezicht of hotel kamers ‘Eb en Vloed’ op de Utrechtse Heuvelrug als heerlijke slaapplek om te overnachten.

Overnachten aan zee

Bij de Baak Seaside voel je je door de prettige ambiance onmiddellijk thuis. Zee en strand liggen direct voor de deur; onze hoogwaardige faciliteiten en de gastvrije sfeer zorgen voor de rest. Ook een dagje Randstad kun je op een ontspannen manier afsluiten in onze locatie in Noordwijk. 

Overnachten op het landgoed

Fietsen op de Utrechtse Heuvelrug of wandelen door bossen met verblijf op het mooi gelegen Landgoed de Horst. Het landgoed is even jouw tuin, waar de eendjes zwemmen in het water en je goede kans hebt een ree voorbij te zien springen. Driebergen en de omliggende dorpen bieden gezelligheid en een dagje in de domstad Utrecht met haar grachten is zeker de moeite de waard. 
Neem voor meer informatie contact op met Baak Boeking. 

Parkeren

Op Landgoed de Horst kunt u vrij parkeren, op ons eigen terrein. De parkeerfaciliteiten bij de Baak Seaside kost € 7,50 per dag. Reserveren van parkeerplaatsen is helaas niet mogelijk. 

Contact

 
Landgoed de Horst

De Horst 1
3971 KR Driebergen

T +31 (0)343 55 64 55
F +31 (0)343 55 60 01
welcome@landgoeddehorst.nl 
@landgoeddehorst

de Baak Seaside

Koningin Astrid Boulevard 23
2202 BJ Noordwijk
T  +31 (0)71 369 01 00
F + 31 (0)71 369 01 76
welcome@debaakseaside.nl
@deBaakSeaside