Kan je in een droom nadenken?

Fotografie, Mindfulness, Schermen, Culinaire workshop...

 

Ontspanning

Overnachten of weekendje weg?

Verwen jezelf en je partner, vriend of vriendin met een weekend workshop of overnachting. Samen een ontspannen weekend weg aan zee of op een landgoed in de bossen.

Kies jouw ideale workshop rondom de thema's Balance, Art, Food & Cooking en Active. Elk arrangement heeft een unieke invulling op de zaterdag. Gedurende het hele weekend geniet je van smakelijke maaltijden die gericht zijn op vitaliteit: een sandwichlunch, een driegangen diner en een uitgebreid ontbijtbuffet.

Ontspanning en vitaliteit

Baak Hospitality, partner in ont-moeten en het leren in context, volgt de laatste trends en ontwikkelingen rondom leren, werken en ont-moeten op locatie. Leren en ontspannen gaan hand in hand. Want ontspanning, ook in de vorm van fysieke inspanning, kan je leerproces enorm stimuleren. Vanuit deze filosofie voorzien wij je op beide locaties in een gastvrije en prikkelende leeromgeving met volop aandacht voor je fysieke en mentale vitaliteit.

Zilte zeelucht, uitgestrekte bossen

Er zijn mensen die hun batterij opladen door het opsnuiven van zilte zeelucht, voor anderen geeft het ritselen van de wind door de bladeren het ultieme gevoel van vrijheid. Onze weekendarrangementen vinden plaats in de bosrijke omgeving van belevenishotel ‘Eb en Vloed’ van Landgoed de Horst in Driebergen en aan zee bij de Baak Seaside in Noordwijk. Dus of je nu een zee-liefhebber of een bosliefhebber bent: met een weekend workshop bij Baak Hospitality zit je altijd goed.  

Lees hier meer over Landgoed de Horst of de Baak Seaside. 

Informatie & reserveren

Neem voor meer informatie contact op met Baak Boeking.