Landgoed de Horst

Een inspirerende trainings- en congreslocatie waar leren, werken en ontmoeten centraal staan

Welkom op Landgoed de Horst

Laat je verrassen en verwonderen op Landgoed de Horst. Dit unieke landgoed ligt centraal in Nederland op de Utrechtse Heuvelrug, op 20 minuten afstand van Utrecht. Een inspirerende omgeving waar rust en ruimte is om te leren, werken, ontmoeten en ontspannen.

Maatschappelijk verantwoord

Landgoed de Horst denkt aan de toekomst. Daarom staat MVO en duurzaamheid hoog in het vaandel, duurzaam ondernemen wordt gezien als een leidraad. Landgoed de Horst wil aan meer dan de basisvereisten voldoen en een voorloper zijn in de branche. Wij geven graag het goede voorbeeld! Op Landgoed de Horst, maar ook daarbuiten, maken wij ons sterk voor de kwaliteit van ondernemen en de positieve lange termijn effecten hiervan op de mens, het milieu en de samenleving.

Partners

Landgoed de Horst biedt ruimte aan verschillende partners. Dit zorgt voor verrassende ontmoetingen, inhoudelijke gesprekken en bovendien een zeer dynamische omgeving waar kennis gedeeld wordt. Alle partners die gevestigd zijn op het landgoed hebben een verbinding met persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en zelfontplooing. Organisatieontwikkeling en leiderschap is wat onze partners verbindt. Dit maakt Landgoed de Horst tot een kennisdorp en dé ontmoetingsplek voor mensen en bedrijven die zich willen ontwikkelen vanuit de human side of enterprise.

Onze partners

Theater Maitland

Met een capaciteit van 280 personen is Theater Maitland de ideale congreslocatie, midden in Nederland.

Bekijk arrangementen
Agenda ›
  • Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal

    Carel Kraayenhof en de Argentijnse pianist Juan Pablo Dobal treden op zondag 7 juni op en verrassen met verfijnde tango’s en polyritmische Argentijnse folklore.

    Tickets & info ›

  • de Baak Proeverij

    Kom 9 of 11 juni 2015 kosteloos een voorproefje nemen van de inhoud en de stijl van verschillende trainingen van de Baak. Nu ook met onze trainingen die gerelateerd zijn aan het…

    Tickets & info ›

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom onze locatie, evenementen, kunst en cultuur en al het dynamische wat onze locatie zo bijzonder maakt.

Bekijk al het nieuws ›

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates?
Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden
Copyright 2015 - Landgoed de Horst • Algemene voorwaarden