Buiten = Binnen, Binnen = Buiten

 

Activiteiten indoor & outdoor

Baak Hospitality helpt je graag met het ontwikkelen van uiteenlopende activiteiten voor zowel indoor als outdoor. Dit kan in de vorm van een stand-alone evenement, maar is ook heel geschikt als aanvulling op een training of andere bijeenkomst met een overwegend inhoudelijke component.

Hieronder vind je enkele ideeën, maar heb je specifieke wensen, dan ontwikkelen wij voor jou een activiteit op maat.
 

Outing Holland

Veel mensen verwarren outdoortrainen nogal eens met survivalachtige programma's. Outdoortrainen is allesbehalve survival! Geen fysiek zware uitputtingsslag, maar opdrachten waar iedereen aan kan deelnemen. Als de punten van aandacht zijn geïnventariseerd en haalbare doelstellingen zijn geformuleerd, kan een outdoorprogramma worden ontwikkeld en uitgevoerd. De opdrachten die worden ingezet sluiten aan op de geconstateerde aandachtspunten en worden uitsluitend als middel ingezet. 

Gedrag wordt tijdens de opdrachten op een krachtige, effectieve en praktische wijze zichtbaar. Direct na de opdracht wordt er een nabespreking gehouden onder leiding van een professionele trainer. Acties en reacties van groepen en/ of individuen worden bespreekbaar gemaakt. Door een gedegen nabespreking op procesniveau ontstaat een verscherpt inzicht en een versneld leerproces (transfer of training).

Naast de ontwikkeling en uitvoering van outdoortrainingstrajecten verzorgt Outing Holland door heel Nederland de outdoorfacilitaire ondersteuning tijdens buitentrainingen (inzet van outdoormaterialen, opdrachten, transport, (co)trainers en/ of instructeurs). 

Lees hier meer informatie over Outing Holland.

 

Swingbo

Baak Hospitality ontwikkelt activiteiten op maat in samenwerking met Swingbo Eventlab. “Swingbo creëert en produceert interactieve en verrassende belevenissen. Hiermee helpen we je om jouw medewerkers betrokken te houden en relaties loyaler te maken. Ons motto is ‘expect the unexpected’; je mag van ons verrassende vindingen verwachten!”

Connect
Connect is inzetbaar als kennismakingsprogramma en netwerkactiviteit. Verbindingen tussen mensen worden hiermee inzichtelijk gemaakt. Je leert elkaar sneller kennen, en op een persoonlijke manier. Dit schept een goede band en daarmee een prima basis voor samenwerking.

Geschikt voor 40 – 4.000 deelnemers, duur 1 à 2 uur.

Braincrackers
Braincrackers is een activiteit die inzetbaar is als inspiratiesessie (het hoofd resetten om naar oplossingsgericht denken te komen), meeting break (even lekker wat actie in de buitenlucht) en als samenwerkingschallenge (hoe zetten we onze kwaliteiten zo slim mogelijk in?).
Geschikt voor 25 - 500 deelnemers, duur 1 à 2 uur.

Lees hier meer over Swingbo.

Dit zijn slechts twee van de vele ideeën. Heb je specifieke wensen, dan ontwikkelen wij voor jou een activiteit op maat. 

Neem voor meer informatie contact op met Baak Boeking.