Wil je doen wat je wil?

Parkeren

Landgoed de Horst

Het landgoed is een 30-km zone. Indien je nog langzamer rijdt stellen wij dat bijzonder op prijs. Voetgangers en langzaam verkeer op de learning lane verdienen voorrang.
 
Het landgoed beschikt over 3 parkeergebieden. Wij verzoeken je beleefd doch dringend, met respect voor de natuur, uitsluitend te parkeren op verharde, aangeduide plekken. Het parkeren tussen bomen, op boomwortels en aan de learning lane is niet toegestaan. Tevens verzoeken wij je zo recht mogelijk en binnen belijning in de vakken te parkeren opdat ook echt alle capaciteit kan worden benut.

P1: het grote P-terrein nabij BlauwGedicht
  • aanrijdroute via entree Horstlaan, daarna naar links
  • 160 plaatsen
  • advies gebruik; bij verblijf in gebouwen BlauwGedicht, Maitland, Boerwinkel, Banning en Vossesteijn
P2: P-terrein rechts van gebouw Vossesteijn
  • aanrijdroute via entree Horstlaan, rechtdoor, schuin naar rechts
  • 40 plaatsen
  • advies gebruik; bij verblijf in gebouw Boerwinkel en Blauwe Kei
P3: P-terrein nabij Landhuis
(gebouw 1), waar receptie is gevestigd
  • aanrijdroute via Hoofdstraat, LET OP fietsers
  • 50 plaatsen, indien vol gebruik P1 of P2
  • advies gebruik; bij verblijf en afspraken in het Landhuis, het Koetshuis, de coachketen en de Orangerie
Indien een P-terrein vol is verzoeken wij je beleefd op een ander P-terrein een plek te zoeken. Bij het parkeerterrein tref je een plattegrond van het landgoed aan met daarbij de vermelding van de plaats van activiteiten. De nummers van de gebouwen herken je aan ronde bordjes met nummer. Parkeren geschiedt op eigen risico. De weg kwijt of zoekende?
 
Bel onze receptie; 0343 55 64 55, zij helpen je graag!

de Baak Seaside

Aan de achterzijde van de Baak Seaside vindt je ons eigen parkeerterrein (ingang Erasmusweg). Toeristen en gasten van zakelijke bijeenkomsten betalen € 7,50 per dag. 
Het aantal parkeerplaatsen op eigen terrein is beperkt. Is het parkeerterrein aan de Erasmusweg vol, dan kun je terecht op het gemeentelijke parkeerterrein aan de voorzijde van ons gebouw (ingang Koningin Astridboulevard). Je dient dan wel even een parkeervoucher af te halen bij de receptie. De kosten hiervan bedragen € 7,50 per dag. 
Volg je een training van de Baak, dan zijn de parkeerkosten bij de training inbegrepen.
 
Let op! Vanaf maandag 23 februari tot medio april 2015 is de R. Tappen-beckweg (de weg die voor Huis ter Duin langs loopt en de route naar de Baak Seaside) afgesloten wegens riool- en bestratingswerkzaamheden. De omleidingsroute is via de Oude Zeeweg, Rembrandtweg en de Koningin Astridboulevard. Deze wordt ter plekke ook aangegeven. Hieronder kun je zien hoe de omleidingsroute loopt. Het kaartje kan je hier downloaden.
 
 

 

Route

Routebeschrijving naar Landgoed de Horst.

Routebeschrijving naar de Baak Seaside.