Contact & Route

Ons team staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar

Contact

Voor meer informatie over onze locatie of het aanvragen van een offerte kun je contact op met onze adviseurs van de reserveringsafdeling. Wij ontvangen je ook graag voor een rondleiding en een kennismaking. 

Onze collega's van de receptie zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor alle overige vragen.

Adres & route

Landgoed de Horst
De Horst 1
3971 KR Driebergen

Reserveringsafdeling
0343 55 61 79
welcome@landgoeddehorst.nl

Receptie
0343 55 64 55
receptie@landgoeddehorst.nl

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Route berekenen

Route pdf

Parkeren

Het landgoed is een 30-km zone. Indien je nog langzamer rijdt stellen wij dat bijzonder op prijs. Voetgangers en langzaam verkeer op de learning lane verdienen voorrang. Het landgoed beschikt over 3 parkeergebieden. Wij verzoeken je beleefd doch dringend, met respect voor de natuur, uitsluitend te parkeren op verharde, aangeduide plekken.

Het parkeren tussen bomen, op boomwortels en aan de learning lane is niet toegestaan. Tevens verzoeken wij je zo recht mogelijk en binnen belijning in de vakken te parkeren opdat ook echt alle capaciteit kan worden benut. Parkeren geschiedt op eigen risico.

De weg kwijt of zoekende? Bel onze collega's receptie op 0343 55 64 55. Zij helpen je graag verder.

Parkeerplaatsen

P1: 160 plaatsen aanrijdroute via entree Horstlaan, daarna naar links. Bij verblijf in gebouwen BlauwGedicht, Maitland, Boerwinkel, Banning en Vossesteijn.

P2: 40 plaatsen aanrijdroute via entree Horstlaan, rechtdoor, schuin naar rechts 40 plaatsen. Bij verblijf in gebouw Boerwinkel en Blauwe Kei

P3: 50 plaatsen aanrijdroute via Hoofdstraat, LET OP fietsers. Bij verblijf en afspraken in het Landhuis, het Koetshuis, de coachketen en de Orangerie. Indien vol gebruik P1 of P2.

Voor evenenementen zetten we het weiland in als extra parkeerterrein.

Copyright 2015 - Landgoed de Horst • Algemene voorwaarden