Werken bij Baak Hospitality

Wat triggert jouw nieuwsgierigheid?

Werken bij Baak Hospitality

Baak Hospitality is partner in ont-moeten en het leren in context. Dagelijks dragen wij zorg voor een volledig serviceconcept, zodat de deelnemers van de opleidingen van de Baak en andere organisaties zich volledig kunnen concentreren op hun trainingen, bijeenkomsten en ont-moetingen. Baak Hospitality zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt en optimaal kan trainen, leren en zichzelf ontwikkelen.  

Heb jij écht passie voor hospitality?

Werken bij Baak Hospitality vraagt om een gastvrije instelling, oog hebben voor de wensen van gasten en proactief meedenken met klanten. 
 
Het professionele team van Baak Hospitality bestaat uit de afdelingen restaurant, keuken, receptie, Baak Boeking, banqueting, housekeeping en hotelmanagement en deze zorgen voor de bijzondere sfeer en de gastvrijheidsbeleving op Landgoed De Horst in Driebergen en de Baak Seaside in Noordwijk.
 
Maar werken bij Baak Hospitality betekent óók van elkaar leren, elkaar uitdagen en elkaars groei stimuleren. De mensen die aan Baak Hospitality verbonden zijn, onderscheiden zich over het algemeen op meer dan één terrein. Het zijn vaak creatieve, biculturele, meertalige talenten die elk op hun eigen wijze iets unieks aan onze organisatie toevoegen.
 

Ontwikkelen op de Baak Hospitality Academy

Alle mensen die bij ons werkzaam zijn, zowel op de locaties als in de ondersteunende staf, volgen het speciale trainingsprogramma van de Baak Hospitality Academy. Dit is niet alleen om de dienstverlening aan de gasten en de samenwerking onderling te versterken, maar om het hele team mee te nemen in de prikkelende en verrijkende leerbeleving waar de Baak bekend om staat. Logisch, vinden wij. Want het is het team dat in zijn geheel het visitekaartje vormt voor de leerbeleving van alle bijeenkomsten op de locaties van de Baak.
 

Vacatures

Kijk op de website van de Baak voor een overzicht van vacatures of stages bij Baak Hospitality.