Over Baak Hospitality

Hoe luister je naar jezelf?

Algemeen

Je lichaam vrijmaken en je geest laten waaien

Bij Baak Hospitality boek je een prachtige locatie op de Utrechtse Heuvelrug, in Noordwijk aan zee of een kasteel in Antwerpen. Leren en ontspannen gaan op onze locaties hand in hand. Want ontspanning, ook in de vorm van fysieke inspanning, kan het leerproces van onze bezoekers enorm stimuleren. Vanuit deze filosofie voorzien wij op alle locaties in gastvrije en prikkelende leeromgevingen met volop aandacht voor fysieke en mentale vitaliteit.

Ontmoeten en events op maat

Onze locaties vormen stuk voor stuk een ideale omgeving voor inspirerend vergaderen, aansprekende trainingen en teambuilding. Via ons eigen netwerk en dat van onze partners staan tal van ervaren sprekers, coaches, moderatoren en trainers tot je beschikking. Wij maken voor uiteenlopende organisaties evenementen op maat die aansluiten bij jouw wensen en uitgangspunten.

Overnachten of weekendje weg?

Verwen jezelf en je partner, vriend of vriendin met een weekend workshop of overnachting. Samen een weekend weg aan zee of op het landgoed.

Kies jouw ideale workshop rondom de thema's Balance, Art, Food & Cooking en Active. Elk arrangement heeft een unieke invulling op de zaterdag. Gedurende het hele weekend geniet je van heerlijke maaltijden die gericht zijn op vitaliteit: een sandwichlunch, een driegangen diner en een uitgebreid ontbijtbuffet. De weekendarrangementen vinden plaats in de bosrijke omgeving van belevenishotel ‘Eb en Vloed’ van Landgoed de Horst in Driebergen en aan zee bij de Baak Seaside in Noordwijk.

Neem voor meer informatie contact op met Baak Boeking.