Partners van Baak Hospitality

Zou de wereld beter zijn als iedereen er hetzelfde uitzag?

Landgoedpartners

Een Landgoedpartner is een organisatie die zich met Landgoed de Horst heeft verbonden door zich er te vestigen en er al haar activiteiten te laten plaatsvinden. Het gaat hierbij om kennisintensieve organisaties, die samen met de Baak en Baak Hospitality het kennisdorp vormen dat Landgoed de Horst ambieert te zijn. De bedrijven en organisaties die op de campus actief zijn, vertegenwoordigen namelijk allen één of meer van de kerndoelstellingen van het landgoed: creativiteit, innovatie en leren. Zo ontstaat als vanzelf synergie. Lees hier meer over het kennisdorp Landgoed de Horst. 
 

Word ook landgoedpartner!

Stel je eens voor: lage bebouwing met veel terrassen, interessante medehuurders en conferentiefaciliteiten letterlijk om de hoek. Tel daarbij op het voordeel van werken in een rustige, bosrijke omgeving. De uitkomst is inspirerend: ruimte om te denken, te ondernemen, vooruit te komen. Door de dynamiek van de activiteiten en evenementen die er plaatsvinden, kom je bovendien altijd de mensen tegen naar wie je juist op zoek was, voor jezelf of voor een klant.

Shared Services

Landgoed de Horst biedt haar partners een breed pakket faciliteiten. Naast accommodatie voor het verzorgen van opleidingen en trainingen voorziet het landgoed onder meer in professionele horeca, inclusief mogelijkheden voor overnachting.

Vaste en tijdelijke huurders kunnen gebruik maken van onder andere receptie-, secretariële en reprodiensten, kantoorruimte en sportfaciliteiten.

Het landgoed leent zich ook uitstekend voor evenementen.

 

Ons Aanbod
 

Huur van leerruimten

Huur audiovisuele middelen
Professionele catering
Overnachtingen 

Huur kantoorruimte

Netwerkverbindingen (telefoon en ICT)
Receptie service 
Secretarial service
Deelnemerregistratie

Repro service en postkamer

Redactionele ondersteuning
Vertaalservice
Publiciteit en communicatie
Verwijzing op de website van het Landgoed

Sportfaciliteiten

Events met andere partners en bezoekers
Teambuilding & outdoor activiteiten
Trainingen
Sprekers

Neem voor meer informatie contact op met Baak Boeking.