Over Baak Hospitality

Kan je in een droom nadenken?

Over Baak Hospitality

Baak Hospitality, partner in ont-moeten en het leren in context, is onderdeel van de Baak - instituut voor leiderschap, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Wij volgen de laatste trends en ontwikkelingen rondom leren, werken en ont-moeten op locatie. En samen creëren wij een verrassende sfeer.
 

Haal alles uit jezelf en elkaar

De locaties van de Baak bieden je de ruimte voor ontplooiing, initiatief, vrij associëren, leren, ontmoeten, het uitdagen van bekende standpunten en het ontwikkelen van eigenzinnige creativiteit. Deze belofte wordt niet alleen gerealiseerd door de inhoud van de bijeenkomsten, maar ook door de omgeving en sfeerbeleving. Onze gastvrije professionals dragen zorg voor het samengaan van een culinair en vitaal concept. Kunst en cultuur,  natuur, mooi verzorgde binnen- en buitenruimtes en onverwachte ontmoetingen, waarin je zowel fysiek als mentaal uitgedaagd wordt om het maximale uit jezelf en elkaar te halen. 
 

Baak opleidingen

Baak Hospitality is onderdeel van opleidingsinstituut de Baak. Voor meer informatie over de Baak, het opleidingsaanbod en maatwerktrajecten verwijzen wij je graag naar de website van de Baak
 

Iso-certificering / Golden Green Key

De Baak is ISO gecertificeerd en de locaties (Landgoed de Horst en de Baak Seaside) zijn het in het bezit van een Golden Green Key. Op onze locaties en binnen onze opleidingsprogramma’s en evenementen maken wij ons sterk voor de kwaliteit van ondernemerschap en leiderschap en de positieve lange termijn effecten hiervan op de mens, het milieu en de (internationale) samenleving. Meer informatie vind je hier.
 
Ben je nieuwsgierig download de informatiekaarten per locatie: Driebergen - Noordwijk